Associació de Relataires en Català


Creació de la “Bústia de suggeriments”
2 Agost 2010, 5:19 PM
Filed under: Comunicats

Benvolguts associats i associades:

En el nostre intent de mantenir al màxim la difusió de les activitats que es duen a terme, així com d’agilitar la comunicació entre els associats i associades, hem considerat oportú obrir un nou espai a la web d’ARC:

Bústia de suggeriments

(cliqueu per enllaçar)

Si teniu alguna idea, iniciativa, projecte, suggeriment, que considereu que es pot endegar des de l’Associació, aquest serà l’apartat no tan sols per comentar-ho amb la Junta, sinó també perquè la resta d’associats i associades ho puguin llegir i, tot seguit, opinar sobre el tema. D’aquesta manera, amb l’aportació dels diversos punts de vista, anirem creant noves propostes que, des de la Junta, procurarem impulsar en la mesura que les condicions econòmiques i les disponibilitats de temps i de personal ens ho permetin.

Sense anar més lluny, el concurs de contes infantils que en aquests moments tenim en marxa és la resposta a una iniciativa de la relataire i associada nuriagau qui, en veure l’acceptació que tenia aquest tipus de relats, ens va cedir la proposta. Nosaltres la vam recollir adaptant-la al format de concurs.

Amb tot, evidentment, sempre teniu a la vostra disposició l’adreça de correu electrònic de l’Associació. La finalitat del nou apartat Bústia de suggeriments és que les aportacions puguin ser debatudes per tot el col·lectiu de forma àgil i eficaç. Entreu-hi i digueu-hi la vostra!

Cordialment,

Junta d’ARC


2 comentaris so far
Deixa un comentari

Uix! Quina vergonya! Surt el meu nick!

Comentari per nuriagau

Em sembla genial aquesta iniciativa de la bústia,
així tothom hi podrà dir la seva.

Felicitats!

gypsy

Comentari per gypsy
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: