Associació de Relataires en Català


11 de Setembre
3 Setembre 2010, 9:01 AM
Filed under: Comunicats

 

Benvolguts associats i associades:

Com bé sabeu el proper 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, tenen lloc arreu del país diverses activitats a favor i en defensa de la llengua, la cultura i la nació catalanes. Una d’elles és la manifestació de Barcelona, que se celebra a la tarda amb un recorregut per carrers cèntrics de la ciutat.

En un Comunicat anterior, ja us vam anunciar la intenció de participar activament en aquesta manifestació des de l’Associació de Relataires en Català. Malauradament, però, la rebuda que ha tingut aquesta proposta ha resultat minsa i per altra banda, moltes de les persones que havien mostrat el seu recolzament vers la iniciativa, no poden acompanyar-nos perquè ja estan compromeses rere altres sigles d’associacions, partits, entitats…

És per aquest motiu que ens veiem obligats a anul·lar la proposta i esperem que comprengueu els motius d’aquest canvi de plans.

Amb tot, i de cara a l’any vinent, estudiarem de nou la possibilitat de dur-la a la pràctica, de la mateixa manera que tornarem a valorar l’opció de sol·licitar un stand per participar en la Mostra d’entitats.

Cordialment,

Junta d’ARC

 

Anuncis

Feu un comentari so far
Deixa un comentariDeixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: