Associació de Relataires en Català


Club de Lectura Virtual ARC
6 Setembre 2010, 7:21 AM
Filed under: Comunicats

Benvolguts associats i associades:

Tal com vam avançar-vos a principis d’agost, voldríem iniciar el present curs 2010-2011 tot compartint una de les moltes activitats literàries que ens uneixen: el plaer de la lectura.

És per això que posem en marxa el Club de Lectura Virtual ARC, obert a tota persona que hi estigui interessada, sigui sòcia o no.

Us convidem a llegir les Normes de Funcionament d’aquest Club de Lectura i la sol·licitud de participació. Entre tots podem fer possible que aquesta iniciativa rebi una bona acollida i tingui continuïtat.

Cordialment,

Junta d’ARC


6 comentaris so far
Deixa un comentari

I com funcionarà el mecanisme?

Comentari per A

Hola:

En aquest mateix Comunicat trobareu els enllaços cap a les Normes de funcionament i cap a la Sol·licitud de participació. Només cal clicar-los.

Gràcies,

ARC

Comentari per relatsencatala

Ya, això ja ho he vist, per enviar la ressenya i proposar un llibre, però el que demano es quin serà el sistema de tertulia dins de la web, per torns dins del forum? Quina mecànica tindrà la tertulia. Jo no veig aquest mecanisme a les normes de funcionament.

Comentari per Alícia

Hola,

Un cop ja s’ha efectuat el llistat de lectures proposades per a tot el curs (que comença a l’octubre), amb la relació d’obres però també del Tertulià Crític que redactarà la ressenya de cadascuna d’elles, podrem iniciar el projecte del club de Lectura Virtual ARC.

El primer de tot serà penjar aquest llistat perquè tothom el pugui consultar i tenir-lo ben present.

Acte seguit, i dins dels primers cinc dies d’octubre, el Tertulià Crític d’aquest mes enviarà la ressenya corresponent de la primera obra proposada, a l’adreça electrònica de l’ARC.

Des de l’ARC penjarem la ressenya a la web.

A partir d’aquest moment comença la tertúlia, que funcionarà en base a comentaris que es penjaran a continuació d’aquella ressenya. Comentaris que tant podran fer referència a questions de la mateixa ressenya (algun aspecte amb què hom coincideix o, pel contrari, algun aspecte en què s’opina de forma diferent) o a qüestions que la ressenya potser no ha tingut en compte i que el Tertulià Comentarista considera que cal ressaltar (o senzillament que li ha cridat l’atenció).

És a dir, la tertúlia funcionarà en base a comentaris com aquests que estem fent ara. Com si es tractésd’un bloc literari.

Gràcies,

Comentari per relatsencatala

Benvolguts,
M’havíeu assignat el mes de Novembre per fer la crítica del libre de John Banville “Els infinits”. M’acabo d’assabentar que aquest llibre no sortirà a la venda fins a finals del mes d’Octubre, així que em temo ho hauríem d’ajornar fins més endavant. Podria ser el desembre? O el gener?
Ja em direu alguna cosa. Una abraçada,
Jordi/Vladimir

Comentari per Jordi Masó Rahola

Hola Jordi,

Cap problema. Modifiquem el calendari de lectures.

Si et sembla bé la teva proposta queda ajornada per al mes de febrer de 2011. Ja ens confirmaràs si hi estàs d’acord.

Gràcies,

ARC

Comentari per relatsencatala
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: