Associació de Relataires en Català


Concurs ARC de Poesia 2012 “Llibertat”
28 Desembre 2011, 2:36 PM
Filed under: Concursos

Concurs ARC de Poesia 

Bases del Concurs ARC de Poesia 2012 “Llibertat”

 

 

Descripció:

Què és la llibertat? Si consultem un diccionari ens indicarà que és l’estat en què es troba qui no és esclau. Però de llibertat, de tipus de llibertat, de formes d’exercir la llibertat, n’hi ha moltes. Llibertat política, llibertat religiosa, llibertat de premsa, llibertat d’expressió, llibertat sexual… Totes comporten uns drets, i també unes obligacions.

 

Vols parlar-nos del teu concepte de llibertat? Vols crear poesia amb els teus anhels de llibertat?

 

Escriu i allibera’t!

 

 

Data Inici: 01/01/2012

Data Final: 31/03/2012

 

 

 

Bases:

 

1.   Poden participar en el Concurs ARC de Poesia 2012 “Llibertat” obres de poesia inèdites i escrites en català. La temàtica girarà entorn del lema “Llibertat”.

 

2.   El concurs és obert a persones sòcies de l’ARC.  

 

3.   Les obres presentades hauran de tenir una extensió entre 14 (mínim) i 25 (màxim) versos. Els poemes que no compleixin aquesta condició seran desqualificats.

 

4.   Es poden presentar un màxim de 2 obres per persona participant. Les obres es presentaran tot publicant-les al portal literari Relats en Català i clicant, en fer-ho, l’opció de participació a aquest concurs.

 

 

5.   Les persones autores de les obres presentades es comprometen a no retirar-les abans de fer-se públic el veredicte del jurat, ni de forma definitiva ni per fer-ne correccions, reduccions i/o ampliacions.

 

6. El premi consistirà en l’edició dels poemes que seleccioni el jurat, que en cap cas no podrà escollir més de cinquanta autors/es. En cas que el jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d’obres presentades és insuficient, podrà declarar desert el premi.

 

7. El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic a finals maig de 2012, i la previsió és que el llibre s’editi el novembre de 2012. En cas que la previsió d’edició no es pogués materialitzar, s’informaria d’aquest fet mitjançant un comunicat a les pàgines web d’ARC i d’RC.

 

8. El Jurat es formarà a partir de la Comissió de Concursos de l’Associació de Relataires en Català i un equip de socis i sòcies que, voluntàriament, en vulguin formar part.

 

9. L’equip de la Comissió de Concursos, format per vocals de la Junta Directiva i pels socis voluntaris que hi vulguin col·laborar, es reserva el dret, previ acord amb la resta de membres de la Junta, a interpretar aquestes bases en cas de dubte, així com a decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

 

10. La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.

 

 

 

Barcelona, desembre 2011

 

[Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns un correu electrònic a la següent adreça: associacio.relataires@gmail.com]

 


8 comentaris so far
Deixa un comentari

ITATS PER LA PROPOSTA!!!
Un tema que m’agrada. Veurem si les ‘musses’ m’acompanyen.

Comentari per ramon navarro bonet

Molt bona proposta!
Intentaré participar.

Comentari per Francesc Arnau i Chinchilla

M’agrada el tema! Felicitats!

Comentari per Glòria

Hola, sóc l’allan. A on s’ha d’enviar? No trobo l’adreça. O s’ha de penjar a RC? petons.

Comentari per allan lee

Hola allan:

Els poemes s’han de penjar com és habitual al teu espai d’RC. El que passa és que des de Relats en Català, a causa de petits problemes logístics, no han pogut activar encara l’opció corresponent a aquest concurs.

Si tot va bé aquest proper cap de setmana ja es podran penjar les obres presentades a aquest concurs.

Gràcies per la paciència,

ARC

Comentari per Associació de Relataires en Català

oido cosina, moltes gràcies;-))

Comentari per allan lee

lamento ser pesada, és que a RC la data final surt del 3 del 2013, si no ho he mirat malament;-))

Comentari per allan lee

De pesada res, bonica (ui, això m’ha quedat poc oficial i/o oficiós, oi?). Tot el contrari: gràcies per avisar-nos. La veritat és que des d’RC ho han penjat avui mateix, i encara no hem tingut temps de fer-hi un cop d’ull.

Ara ho mirem…

Gràcies de nou!

ARC

Comentari per Associació de Relataires en Català
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: