Associació de Relataires en Català


Bases del “Concurs ARC de Contes Infantils 2011. Criatures fantàstiques
1 Març 2011, 11:03 AM
Filed under: Comunicats, Concursos

 

Bases Concurs ARC de Contes Infantils 2011

Criatures fantàstiques 

 

Descripció:

Al llarg dels darrers anys moltes novel·les de fantasia han tingut un èxit notable i fins i tot s’han dut al cinema. Això ha comportat el coneixement de tot un seguit de personatges fantàstics: orcs, hobbits, elfs… Però potser molts de nosaltres no sabem que dins el territori de parla catalana, a banda de personatges fantàstics universals com els dracs, les bruixes, els bruixots, els mags i molts d’altres, també n’hi ha una bona colla que cal no oblidar.

Estem parlant dels minairons, martinets, nyitus, dames blanques, dips, llufes, dones d’aigua i tantíssimes altres criatures fantàstiques de la mitologia catalana.

Per què no juguem a escriure relats amb aquestes criatures com a personatges centrals? Som-hi!

Data Inici: 01/03/2011

Data Final: 15/06/2011

Bases:

 1. Poden participar en el “Concurs ARC de Contes Infantils 2011. Criatures fantàstiques” obres de contes infantils inèdites, que s’adiguin a la temàtica assenyalada, no premiades en altres certàmens i escrites en català.

2. S’hi poden presentar tots els socis i sòcies d’ARC que estiguin al corrent de pagament durant la vigència del concurs. Els i les relataires menors d’edat, en no poder-se donar d’alta a ARC per aquesta condició, hauran d’indicar el nom del pare, mare o tutor legal que sigui soci o sòcia d’ARC per tenir dret a participar-hi.

    Per altra banda, totes aquelles persones que no pertanyen a l’Associació i que vulguin participar al certamen, poden associar-se emplenant la fitxa d’inscripció que hi ha penjada a la pàgina web de l’Associació:

https://associaciorelataires.files.wordpress.com/2009/03/formulari-inscripcic3b3-2011.pdf

3. Només es pot presentar un conte infantil per persona participant.

4. Els i les participants hauran d’enviar el relat a Relats en Català (RC) i clicar l’opció de participar al concurs, que s’habilitarà a tal efecte. Un cop publicat el relat, hauran d’enviar un correu electrònic a ARC (associacio.relataires@gmail.com) fent un “copiar i enganxar” de l’enllaç on ha quedat penjada l’obra participant i indicant el seu nom i  cognoms reals.

5. Les obres presentades hauran de tenir una extensió màxima de 4.500 caràcters (amb espais inclosos). Els contes que no compleixin aquesta condició no seran admesos.

6. Les persones autores de les obres presentades es comprometen a no retirar-les abans de fer-se públic el veredicte del jurat, ni de forma definitiva ni per fer-ne correccions.

7. El premi consistirà en l’edició dels contes infantils que seleccioni el jurat, que en cap cas no en podrà escollir més de cinquanta. En cas que el jurat consideri que no hi ha prou qualitat o que el nombre d’obres presentades és insuficient, podrà declarar desert el premi.

8. El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic durant el mes de juliol de 2011, i la previsió és que el llibre s’editi a principis de desembre de 2011.

9. El Jurat es formarà a partir de la Comissió de Concursos de l’Associació de Relataires en Català.

10. L’equip de la Comissió de Concursos, format per tres vocals de la Junta Directiva i pels socis voluntaris que hi vulguin col·laborar, es reserva el dret, previ acord amb la resta de membres de la Junta, a interpretar aquestes bases en cas de dubte o decidir sobre qualsevol contingència que no hagi estat prevista.

11. La presentació dels originals pressuposa l’acceptació de les bases, així com dels drets i de les obligacions que se’n deriven.

Barcelona, març 2011

[Per a qualsevol dubte o aclariment podeu escriure’ns un correu electrònic a la següent adreça: associacio.relataires@gmail.com]


5 comentaris so far
Deixa un comentari

Quina altra bona idea!

Comentari per Glòria Calafell

“Garbuix de Contes, el retorn”. ^_^
M’agrada molt! I amb bestiari dels país. Pot ser de traca.
Compteu amb mi!

Comentari per Sergi G. Oset

ja hi estic treballant!

Comentari per Ferran d'Armengol

D’acord!!

Comentari per Glòria

[…] dels Joanets” es un relat que vaig enviar a l’Associació de Relataires en Català per un concurs de relats infantils amb temàtica del bestiari català (follets, fades, dracs, […]

Retroping per El Tribunal dels Joanets, pel llibre “Criatures Fantàstiques” « labogaderiadelelizabethdane
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: