Associació de Relataires en Català


POEMES PER A LA MARATÓ
30 Agost 2011, 10:56 PM
Filed under: Comunicats, Projectes solidaris

POEMES PER LA MARATÓ

Temàtica: Regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits

http://poemesperalamarato.blogspot.com/

  • Què és el projecte de l’ARC “Poemes per a la Marató”?

Aquest projecte neix amb l’objectiu de col·laborar en la Marató de TV3 del present any 2011, dedicat a la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits. La intenció és promoure l’escriptura de poemes sobre aquesta temàtica i aconseguir que alguns d’ells siguin il·lustrats per diversos artistes. Les obres resultants seran exposades i venudes per un import assequible i el total recaptat per aquest concepte es convertirà, íntegrament, en un donatiu per a la Marató de TV3. L’escriptor l’escriptor/a i l’artista que hi participi donen la seva obra de forma gratuïta en benefici de la Marató.

  • Qui pot participar?

“Poemes per a la Marató” és obert a totes aquelles persones que vulguin aportar una mica d’art i de temps. Tant en l’àmbit de l’escriptura com de la il·lustració.

  • Presentació de poemes

– Els poemes hauran de fer referència a la temàtica d’enguany de la Marató de TV3, i hauran de tenir una extensió màxima de 8 versos (per tal de facilitar la tasca a l’artista que s’encarregui de la seva il·lustració)

– S’hauran d’enviar per correu electrònic i en document word annex a l’adreça associacio.relataires@gmail.com (en el document cal que hi consti el títol, el text del poema, i el nom de l’autor/a)

– Una comissió encarregada de la recepció d’aquests originals els penjarà al portal literari Relats en Català sota el nick conjunt “Poemes per a la Marató”, tot fent un copiar i enganxar del document rebut

  • Il·lustració de poemes

[Totes aquelles associacions d’artistes, o artistes a títol individual, que vulguin participar en aquest projecte, s’hauran de posar en contacte amb l’ARC a través de l’adreça associació.relataires@gmail.com, per tal de rebre el document amb els detalls explicatius d’aquesta col·laboració]

– Els i les artistes podran seleccionar, d’entre tots els poemes penjats al portal literari Relats en Català sota el nick “Poemes per a la Marató”, l’obra que vulguin il·lustrar

– La tècnica i mides de l’obra resultant per part dels i de les artistes es detallen en document annex

  • Exposició i venda

– Des de l’Associació de Relataires en Català promourem l’exposició de les obres resultants en diverses sales (centres cívics, biblioteques…). De la ubicació d’aquests centres col·laboradors anirem informant a mesura que es tanquin els acords. Amb tot, si una associació d’artistes prefereix exposar les obres seleccionades pels seus associats en el propi local, només caldrà que ens ho comuniquin.

– L’import íntegre de la venda de les obres anirà a parar a la Marató de TV3. Els artistes autors i autores dels poemes il·lustrats concretaran el preu de venda exacte dins un marge que indicarà oportunament l’ARC (marge que ha de fer assequible la venda de les obres).

  • Inici del projecte

– La recepció de poemes, punt primer per començar a tirar endavant aquesta iniciativa, s’obrirà el dia 1 de setembre de 2011

  • Duració del projecte

– Els autors/es podran enviar els poemes per participar en aquest projecte fins el 31 de desembre de 2011

– Els i les artistes podran seleccionar poemes per a la seva il·lustració fins el 15 de gener de 2011

Esperem que aquest nou projecte de l’Associació de Relataires en Català tingui una molt bona acollida. Participeu-hi!

Junta de l’ARC


6 comentaris so far
Deixa un comentari

Quina joia conèixer-vos!!
Us felicito pel projecte: generós, solidari, esplèndit.
Procuraré praticipar-hi…de totes les maneres possibles. La humanitat, amb vosaltres, s’oxigena de vida autèntica!!…felicitats de tot cor!!

Comentari per teresa serramià i samsó

Em sembla una iniciativa boníssima, companys! jo no sóc poeta, que no sabria com posar-m’hi, de tota manera, si vingués la inspiració… per què no?

Endavant les atxes!

Comentari per Montse / Arare_

Una iniciativa solidària i meravellosa.Intentaré participar-hi amb un poema.

Comentari per Marc Freixas i Morros

En aquests moments sento una forta enveja dels poetes i poetesses que saben expressar els sentiments amb la melodia de les seves paraules.

Jo he de confessar que no en sé, però dono tot el meu suport per aquest projecte.

Comentari per Maria Teresa Galan

M’ha agradat la iniciativa i ajudar a la “Marató…” em sembla molt bé.

Comentari per Glòria

Una inspirada iniciativa. Miraré de participar.

Comentari per Elisabet Garcia
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s%d bloggers like this: